Serviceelektriker Boden eller Luleå

Erfaren serviceelektriker sökes

Vi befinner oss i ett fortsatt expansivt skede och har behov av att stärka vår personalstyrka med ytterligare elektriker mot entreprenad och infraprojekt, med placeringsort Boden eller Luleå.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med installationsprojekt inom bygg, industri och infrastruktur. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete, vilket ställer krav på eget ansvar och arbetets utförande. Du har ett arbetssätt som är strukturerat och fungerar lika bra vid självständigt arbete som i grupp. Arbetet innebär stor variation och möjligheten att utvecklas som elektriker är stora.

Vi söker dig som

  • Är en noggrann elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning.
  • Har flerårig erfarenhet av att arbeta som elmontör och har ECY- certifikat eller godkänt slutbetyg från yrkesskolan.
  • Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
  • Trivs med att jobba tillsammans med andra och har en god social kompetens.

B-körkort är ett krav eftersom tjänsten innebär resor. Då vissa delar av tjänsten kan innebära administrativ hantering bör du ha grundläggande datavana. Dokumenterad utbildning inom el är ett krav.

Vi erbjuder dig en positiv och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar som ger goda möjligheter att påverka och rätt person kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling.

Kontakt
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anders Björnström, 070 – 663 43 88 eller anders@jbel.nu
Jobbtyp: Heltid Lön: Månadslön

Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om J&B
J&B Elinstallationer startade i Boden 1997. Huvudkontoret finns på Sturegatan 16-18 i Boden och sedan ett antal år tillbaka har vi även ett filialkontor på Ödlegatan 5B i Luleå.

Sedan starten har verksamheten stadigt växt och idag har vi ett 50-tal anställda elektriker med en bred erfarenhet och god servicekänsla. J&B är en del av Nelab Invest, en familjeägd koncern med ca 150 anställda runt om i hela Sverige.

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du veta mer om oss?